Sponsorer forældreløs

 

Sponsor forældreløs 

i alle de lande vi dækker, er der forældreløse børn der har brug for hjælp .

Vores sponsor proram  har til formål at gøre livet nemmere og bedre og give håb for fremtiden igennem økonomiske donationer bliver der sørget for generel pleje, medicin,læge,tøj,mad,skole og   diverse fornødenheder til det daglige liv er det man kan hjælpe med at gøre tilgængeligt for børnene.

I første omgang er fokus på forældreløse i Syrien,Somalia og Palæstina.

Behovet er enormt og vil vil rigtigt gerne gøre alt for at børnene kan få et tåleligt liv med de basale ting ..

Der vil blive en månedlig betaling på 250 kr og det er en fordel hvis det meldes til betalingsservice,både så du ikke skal huske på at betale men også for os så vi kan bruge tiden på andet end at rykke efter betalinger 

Det er vigtigt i tager en beslutning om en hjælp der gerne skulle køre i en periode som minimum 6 mdr til 1 år og meget gerne længere  for at børnenes liv er stabilt og de kan regne med en indkomst.

så hvis man bare gerne vil hjælpe kan man donere som altid som man vil og med forskellige beløb på vores hovedkonto , men  denne mulighed er til for man kan hjælpe børnene i en årerække og sørge for god stabil hjælp og vedvarende støtte.

 

Vi arbejder fortsat på at forbedre livsvilkårene for både familier og forældreløse børn og vores Family2Family projekt vil sprede sig til at kunne dække andre lande som Yemen , Palæstina osv 

 

Der vil når projektet går igang komme billeder af de børn man har mulighed for at blive sponsor for .